Marina Vize - vize işlemleri ve uçakbiletleri

Norveç Vize Tipleri

Norveç Vizesi Galeri

 

Bordrolu Çalışanlar İçin Norveç Vizesi

Detaylı bilgi ve sorularınız için whatsapp no : 0541 963 1714

Bordrolu Çalışanlara  Norveç vizesi için Gerekli Olan  Belgeler Aşağıdaki Gibidir.

 

Bordrolu Çalışanlar İçin Norveç vizesi örneği

 

  1. Pasaport
    *Pasaportunuz Norveç Seyahatinizin dönüş tarihi itibarı ile en az 6 ay daha geçerlilik süresine sahip olmalıdır. 
    *Eğer var ise eski pasaportlarınız.*Pasaportunuzun yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.
    *Pasaportunuza Norveç Vizesinin yapıştırılması için en az 1 tane boş vize sayfası bulunmalıdır. 
  2. 2 adet biyometrik özelliklere uygun resim (6 aydan eski olmamalı) 35x45 boyutlarında yüz maksimum 36mm ile minimum 32mm arasında olmalıdır.)  ( Örnek 1, Örnek 2, Örnek 3 )
  3. Başvuru Formu
    *Eksiksiz ve Okunaklı Bir şekilde doldurulmalıdır. (Acentamız Tarafından Doldurulacakır.)
    *Vize Müracatında Bulunacak Kişi tarafından Bizzat İmzalanmalıdır.
    *Norveç Vizesi Başvuru Formunu Yan menüden Bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  4. Norveç'e yapacagınız Seyahatinizle ilgili Uçak bileti Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır.)
  5. Norveç'e Seyahat etme amacınızı belirten Norveç Başkonsolosluğuna Hitaben Yazılmış Dilekçe (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır)
  6. Norveç'de Konaklıyacagınız Hotel Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır)
  7. En az 30.000 EURO teminatlı ve en az gidiş-dönüş tarihlerini kapsayan tüm Schengen Ülkelerinde geçerli yurtdışı sağlık sigortası. (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır)
  8. Misafirliğe Gidiliyorsa (Eş ,Dost, Arkadaş , Akraba) Davetiyesi Onaylı
  9. Vergi Levhası fotokopisi.
  10. Şirketin Antetli Kagıdına Kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış seyahat amacını ve tarihlerini bildiren Norveç Başkonsolosluğuna Hitaben vize departmanı'na hitaben dilekçe
  11. Ticari Sicil Gazetesinin şirketinizi ilgilendiren kısmının fotokopisi
  12. Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi
  13. Faaliyet Belgesi (Orjinal) Son 3 Ay içerisinde Alınmış olması gerekiyor.Yada Ticaret Odası kaydı, ,Esnaf Odası kaydı
  14. Son 6 Aylık SSK primleri ve işe giriş bildirgesi
  15. Son 6 Aylık Maaş Bordrosu Kaşeli İmzali 
  16. Banka hesap cüzdan orjinali ve fotokopisi ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)
  17. Varsa  Gayri menkul Tapuları ve Ruhsat Fotokopileri
  18. Nüfus Kayıt Örneği (Anne,Baba,Kardeşler,Eş ve Çocuklar). Açıklamalar kısmında adres belirtilmelidir. (Orjinal)  
  19. Kimlik Fotokopisi

Norveç Vizesi Fiyat Listesi

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiToplam Ücret
7-15 Gün ArasıTuristik-TicariKons. Belirler7-12 Gün130 Euro
15-30 Gün ArasıTuristik-TicariKons. Belirler7-12 Gün150 Euro
1-3 Ay ArasıTuristik-TicariÇok Girişli7-12 Gün170 Euro
3-6 Ay arasıTuristik-TicariÇok Girişli7-12 Gün190 Euro
1 YıllıkTuristik-TicariÇok Girişli7-12 Gün220 Euro
15-30 Gün ArasıÖzel ZiyaretKons. Belirler7-12 Gün150 Euro
1-3 Ay ArasıÖzel ZiyaretKons. Belirler7-12 Gün170 Euro

Vize Başvuru Forumları
 

Büyükelçilik / Konsolosluk




Ülke Bilgileri

Resmi Adı
Bayrak
Başkent
Nüfus
Yüzölçümü
Para Birimi
Milli Gelir
Enflasyon
İşsizlik Oranı
Yaşam Süresi
Telefon Kodu
Etiket bulutu
xml

Hangi ülkeye gitmeliyim

kultur.gov.tr iata.org tursab.org.tr kultur.gov.tr turkishairlines.com atlasjet.com onurair.com.tr airmoldova.md flypgs.com aeroflot.ru flyuia.com google.com skype.com dmoz.org microsoft.com
Marina Turizm © 2011 - Site Haritası - vize işlemleri
moldova vizesi, beyaz rusya vizesi, özbekistan vizesi, dubai vizesi, fransa vizesi, italya vizesi, yunanistan vizesi, schengen vizesi, rusya vizesi, ukrayna vizesi, bulgaristan vizesi, romanya vizesi, hindistan vizesi, mısır vizesi, bangladeş vizesi, cezayir vizesi, çin vizesi, tayvan vizesi, pakistan vizesi, tayland vizesi