Marina Vize - vize işlemleri ve uçakbiletleri

Tayland Vize Tipleri

Tayland Vizesi Galeri

 

Tayland Vize

Detaylı bilgi ve sorularınız için whatsapp no : 0541 963 1714

Tayland vizesi için Gerekli Olan  Evraklar Aşagıdaki Gibidir.
 


 

Tayland vize örneği


 
  1.  Pasaport
    *Pasaportunuz Tayland Seyahatinizin dönüş tarihi itibarı ile en az 6 ay daha geçerlilik süresine sahip olmalıdır. 
    *Pasaportun 2. Sayfasındaki hamilin imzası kısmı pasaport sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır.
    *Pasaportunuzun yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.
    *Pasaportunuza Tayland Vizesinin yapıştırılması için en az 1 tane boş vize sayfası bulunmalıdır. 
  2. Başvuru Formu
    *Eksiksiz ve Okunaklı Bir şekilde doldurulmalıdır. (Acentamız Tarafından Doldurulacakır.)
    *Vize Müracatında Bulunacak Kişi tarafından Bizzat İmzalanmalıdır.
    *Tayland Vizesi Başvuru Formunu Yan menüden Bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  3. 2 Adet Fotograf  (Fotografların Arka fonu  beyaz olmalı ve Fotograflar 6 ay’dan eski olmamalı)  ( Örnek )
  4. Tayland'a yapacagınız Seyahatinizle ilgili Uçak bileti Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır.)
  5. Tayland'da Konaklıyacagınız Hotel Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır)
  6. Banka Hesap Cüzdanı ( En az 800 Usd Bakiyeli Olmalı)
 
 
 

* Tayland Vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.

* Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Marina Vize Tayland Vizesi alabilmektedir. 

   Tayland Vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. 

*İstanbul Dışındaki Şehirlerden Pasaport ve evrakları Yurtiçi Kargo veya Aras kargo ile Bize ulaştırabilirler.Vizeleriniz alındıktan sonra Aynı şekilde kargo ile size geri Gönderilecektir.

******Acentamız Marina Turizm Tayland Vizesi Almakta Tam Yetkilidir Acentadır.*****

*Aşagıda Yer alan Ücretlerimize Konsolosluk harcı diger ve harcamalar hepsi dahildir.Burda yer alan ücretler dışında herhangi Ek bir Ücret talep edilmez.

Tayland Vizesi Fiyat Listesi

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiToplam Ücret
3 AYLIKTURİSTİK1 GİRİŞLİ3 İŞ GÜNÜ160 USD

Yukarıda belirtilen fiyatlarımıza tüm işlem masrafları dahil, Kdv hariçtir. 
* Verilen fiyatlara ilave bir ücret talep edilmez. 
* Pasaport ve evrak gönderecek müşterilerimiz, Yurtiçi Kargo şubelerine başvurarak 'Marina Turizm' adresine kargoyla evraklarını rahatlıkla yollayabilirler.

Vize Başvuru Forumları
 

Büyükelçilik / Konsolosluk

 

Tayland Büyükelçiliği
Çankaya Cad. Kader Sok. No:45/3-4 06700 G.O.Paşa Ankara
Telefon : (+90) 312 467 34 09
Fax : (+90) 312 427 72 84
Email : thaiank@ttnet.net.tr

Ülke Bilgileri

 

Resmi Adı Tayland Krallığı
Bayrak Tayland Vizesi
Başkent Bangkok
Nüfus 65.99 Milyon
Yüzölçümü 513.120 km²
Para Birimi Baht (THB)
Milli Gelir 538.6 Milyar Euro
Enflasyon %-0.9
İşsizlik Oranı %1.6
Yaşam Süresi Kadın 75.5 - Erkek 70.7
Telefon Kodu +66
Etiket bulutu
xml

Hangi ülkeye gitmeliyim

kultur.gov.tr iata.org tursab.org.tr kultur.gov.tr turkishairlines.com atlasjet.com onurair.com.tr airmoldova.md flypgs.com aeroflot.ru flyuia.com google.com skype.com dmoz.org microsoft.com
Marina Turizm © 2011 - Site Haritası - vize işlemleri
moldova vizesi, beyaz rusya vizesi, özbekistan vizesi, dubai vizesi, fransa vizesi, italya vizesi, yunanistan vizesi, schengen vizesi, rusya vizesi, ukrayna vizesi, bulgaristan vizesi, romanya vizesi, hindistan vizesi, mısır vizesi, bangladeş vizesi, cezayir vizesi, çin vizesi, tayvan vizesi, pakistan vizesi, tayland vizesi