Marina Vize - vize işlemleri ve uçakbiletleri

Vietnam Vize Tipleri

Vietnam Vizesi Galeri

 

Ticari Vietnam vizesi

Detaylı bilgi ve sorularınız için whatsapp no : 0541 963 1714

Ticari Vietnam vizesi için Gerekli Olan  Belgeler Aşağıdaki Gibidir.

 

Ticari Vietnam vizesi   örneği

 

  1. Pasaport ( Vizesi süresinin bitişinden itibaren 6 Ay geçerli olmalıdır ) 
  2. 2 Adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )  ( Örnek )
  3. Faaliyet Belgesi
  4. İmza Sirküleri
  5. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
  6. Vergi Levhası
  7. Ticari Davetiye faxı yada maili
  8. Otel Rezervasyonu 
  9. Satın alınmış uçak bileti 
  10. Banka hesap cüzdan fotokopisi 
  11. B1 Davetiye
Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Marina Turizm ticari Vietnam vizesi alabilmektedir. 
Ticari Vietnam vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.
B1 Davetiyesi: Vietnamda ki ticari ünvana sahip firmalar tarafından belediye onaylı davetiyedir.
 

Evraksız Vietnam Vizesi

1.Pasaport
2. 2 Adet Vesikalık Fotograf  ( Örnek )

Geri kalan Tüm evrakları Acentamız Hazırlayacaktır.

 

 

* Ticari Vietnam Vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.

* Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Marina Vize Ticari Vietnam Vizesi alabilmektedir. 

Ticari Vietnam Vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. 

*İstanbul Dışındaki Şehirlerden Pasaport ve evrakları Yurtiçi Kargo veya Aras kargo ile Bize ulaştırabilirler.Vizeleriniz alındıktan sonra Aynı şekilde kargo ile size geri Gönderilecektir.

******Acentamız Marina Turizm Ticari Vietnam Vizesi Almakta Tam Yetkilidir Acentadır.*****

*Aşagıda Yer alan Ücretlerimize Konsolosluk harcı diger ve harcamalar hepsi dahildir.Burda yer alan ücretler dışında herhangi Ek bir Ücret talep edilmez.

Vietnam Vizesi Fiyat Listesi

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiToplam Ücret
1 AyTuristik1 Girişli2-4 İş Günü160 USD
1 AyEvraksız Turistik1 Girişli10-15 İş Günü220 USD
1 AyTuristik-Expres1 Girişli5 İş Günün300 USD
1 AyEvraksız Turistik2 Girişli10-15 İş Günü350 USD
1 AyTicari1 Girişli2-4 İş Günü160 USD

Vize Başvuru Forumları
 

Büyükelçilik / Konsolosluk

Vietnam Büyükelçiliği
Koza Sokak No:109 G.O.Paşa / Çankaya Ankara
Telefon : (+90) 312 446 80 49
Fax       : (+90) 312 446 56 23
Email    : dsqvnturkey@yahoo.com

Ülke Bilgileri

Resmi Adı Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti
Bayrak Vietnam Vizesi
Başkent Hanoi
Nüfus 88.56 Milyon
Yüzölçümü 331.210 km²
Para Birimi Vietnam Dong
Milli Gelir 258.1 Milyar Euro
Enflasyon %6.9
İşsizlik Oranı %2.9
Yaşam Süresi Kadın 74.4 - Erkek 69.2
Telefon Kodu +84
Etiket bulutu
xml

Vietnam vizesi almak sanıldığı kadar zor değil!

Tropik ormanları ve muhteşem zenginlikteki kültürüyle en cazibedar Uzak Asya ülkeleri arasında yer alan Vietnam , uzun süredir seyahat etmek istediğim ülkeler arasında yer alıyordu. Avrupa ve Asya’yı asırlar boyunca birbirine bağlayan antik ticaret şehri Hoi An , Vietkong gerillaları tarafından kazılan 120 kilometre uzunluğundaki Cu Chi tünelleri ve UNESCO tarafından Dünya Mirasları arasında gösterilen Hue anıtlarının her gezgin gibi benim de ilgimi çekmesi çok uzun sürmedi. Ancak ortada bir sorun vardı: Vietnam , Tayland’ın aksine vizesiz giriş kabul etmiyordu ve vize almak çok zordu!

Evet, Google’da Vietnam vizesi'yle ilgili ufak bir araştırma yaptığınız takdirde sizin de göreceğiniz üzere Vietnam vize başvurusu bir hayli çetrefilli. Eğer Vietnam’da size sponsor olacak bir tanıdığınız yoksa ülkedeki yerel turizm acentelerinden biriyle internet üzerinden irtibata geçip Vietnam’a seyahat edeceğinizi doğrulayan bir belge almanız lâzım, ki bu belgeye de C1 davetiye'si deniyor. Başvurduğunuz seyahat acentesine pasaportunuzu, uçak biletinizi ve konaklayacağınız otele ait rezervasyon bilgilerini e-posta yoluyla göndermeniz gerek. Peki Vietnam vizesi işlemleri burada bitiyor mu? Tabii ki hayır. Daha sonra C1 davetiye'siyle Ankara’daki Vietnam Konsolosluğu’na başvurmanız gerekiyor. Bunların hepsi ayrı ayrı masraf demek. Üstelik belgelerinizdeki ufak bir hata veya eksiklik yüzünden ret yemeniz de kuvvetle muhtemel. Tüm bu yorucu süreci tek başıma yönetmekle uğraşmak istemediğim için benim yerime Vietnam Konsolosluğu’yla iletişime geçecek ve hangi belgelere ihtiyacım olduğunu tespit ederek vize sürecinde yol gösterecek bir turizm acentesi ararken Marina Turizm’le tanıştım. Şayet Vietnam vizesi için bireysel başvuru yaparak vize alma ihtimalini azaltmak istemiyorsanız, size de Marina Turizm’le çalışmanızı tavsiye ederim. Dilerseniz ofislerine giderek, isterseniz de kargoyla gerekli belgeleri gönderdikten sonra tek yapmanız gereken şey beklemek oluyor. Sizin yerinize vize başvurusunu gerçekleştirip yine kargo yoluyla vizesi işlenmiş pasaportunuzu geri gönderiyorlar. Velhasıl, Vietnam vizesi almak Marina Turizm sayesinde sandığınızdan daha kolay bir hale geliyor. 6 aylık geçerlilik süresi olan pasaportunuz, beyaz arkaplanı vesikalık fotoğraflarınız, C1 davetiye'niz ve uçak biletinizle Marina Turizm’e başvurduktan sonra oradaki yetkililer sizin adınıza her şeyi hallediyor. Konsolosluğa gitmenize gerek kalmadan Vietnam vizesi alabiliyorsunuz, üstelik gayet makul ücretler karşılığında. Çokça merak edilen Vietnam vize ücreti'nden biraz bahsetmek gerekirse, rakamların 160 dolardan başlayıp 350 dolar arasında değiştiğini söyleyebiliriz. İşlem süresinin kaç gün sürdüğüne, ülkeye kaç kez giriş çıkış yapacağınıza göre bu rakam oynayabiliyor. Yazar: Ahmet Gündüz Marina Turizm'den Hizmet almış bir müşteri

Hangi ülkeye gitmeliyim

kultur.gov.tr iata.org tursab.org.tr kultur.gov.tr turkishairlines.com atlasjet.com onurair.com.tr airmoldova.md flypgs.com aeroflot.ru flyuia.com google.com skype.com dmoz.org microsoft.com
Marina Turizm © 2011 - Site Haritası - vize işlemleri
moldova vizesi, beyaz rusya vizesi, özbekistan vizesi, dubai vizesi, fransa vizesi, italya vizesi, yunanistan vizesi, schengen vizesi, rusya vizesi, ukrayna vizesi, bulgaristan vizesi, romanya vizesi, hindistan vizesi, mısır vizesi, bangladeş vizesi, cezayir vizesi, çin vizesi, tayvan vizesi, pakistan vizesi, tayland vizesi