Marina Vize - vize işlemleri ve uçakbiletleri

Umman Vize Tipleri

Umman Vizesi Galeri

 

Umman vizesi

Detaylı bilgi ve sorularınız için whatsapp no : 0541 963 1714

Umman (Oman)  vizesi için Gerekli Olan  Evraklar Aşagıdaki Gibidir.

 

Umman (Oman)  Vizesi

 

  1.  Pasaport
    *Pasaportunuz Umman Seyahatinizin dönüş tarihi itibarı ile en az 6 ay daha geçerlilik süresine sahip olmalıdır. 
    *Pasaportun 2. Sayfasındaki hamilin imzası kısmı pasaport sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır.
    *Pasaportunuzun yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.
    *Pasaportunuza Umman Vizesinin yapıştırılması için en az 1 tane boş vize sayfası bulunmalıdır. 
  2. 2 Adet  Biometrik Fotograf  (Fotografların Arka fonu  beyaz olmalı ve Fotograflar 6 ay’dan eski olmamalı)
  3. Başvuru Formu
    *Eksiksiz ve Okunaklı Bir şekilde doldurulmalıdır. (Acentamız Tarafından Doldurulacakır.)
    *Vize Müracatında Bulunacak Kişi tarafından veya Yetkili Acenta Görevlisi tarafından Bizzat İmzalanmalıdır.
  4. Umman'a yapacagınız Seyahatinizle ilgili Uçak bileti Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır.)
  5. Umman'da Konaklıyacagınız Hotel Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır)
  6. Umman Konsolosluğu Vize Bölümüne hitaben yazılmış Vize İstek dilekçesi  (Acentamız Tarafından Yazılacaktır.)
  7. Kimlik Fotokopisi

 

* Umman Vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.

* Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Marina Vize Umman Vizesi alabilmektedir. 

   Oman Vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. 

*İstanbul Dışındaki Şehirlerden Pasaport ve evrakları Yurtiçi Kargo veya Aras kargo ile Bize ulaştırabilirler.Vizeleriniz alındıktan sonra Aynı şekilde kargo ile size geri Gönderilecektir.

******Acentamız Marina Turizm Umman Vizesi Almakta Tam Yetkilidir Acentadır.*****

*Aşagıda Yer alan Ücretlerimize Konsolosluk harcı diger ve harcamalar hepsi dahildir.Burda yer alan ücretler dışında herhangi Ek bir Ücret talep edilmez.

Umman Vizesi Fiyat Listesi

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiToplam Ücret
6 Ay (30 Gün)Turistik1 Girişli3 İş Günü100 EURO
6 Ay (30 Gün)Turistik-Express1 Girişli1 İş Günü130 EURO

 

Büyükelçilik / Konsolosluk




Ülke Bilgileri

Resmi Adı
Bayrak
Başkent
Nüfus
Yüzölçümü
Para Birimi
Milli Gelir
Enflasyon
İşsizlik Oranı
Yaşam Süresi
Telefon Kodu
Etiket bulutu
xml

Hangi ülkeye gitmeliyim

kultur.gov.tr iata.org tursab.org.tr kultur.gov.tr turkishairlines.com atlasjet.com onurair.com.tr airmoldova.md flypgs.com aeroflot.ru flyuia.com google.com skype.com dmoz.org microsoft.com
Marina Turizm © 2011 - Site Haritası - vize işlemleri
moldova vizesi, beyaz rusya vizesi, özbekistan vizesi, dubai vizesi, fransa vizesi, italya vizesi, yunanistan vizesi, schengen vizesi, rusya vizesi, ukrayna vizesi, bulgaristan vizesi, romanya vizesi, hindistan vizesi, mısır vizesi, bangladeş vizesi, cezayir vizesi, çin vizesi, tayvan vizesi, pakistan vizesi, tayland vizesi