Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi | 0541 963 17 14 |

Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi

Detaylı Bilgi ve Sorularınız İçin Whatsapp Numaramız: 0541 963 1714

Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi için Gerekli Evraklar

Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi için Gerekli Belgeler Aşağıdaki Gibidir.

Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi Örneği

1.Pasaport özellikleri

  • Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi başvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, talep edilen vizenin bitiş süresinden 6 ay daha uzun olmalıdır. Seyahat planı yapılırken pasaport geçerlilik tarihi dikkate alınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.
  • Pasaportun son 10 yıl içerisinde alınmış olması ve Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi başvurunuzun gerçekleşmesi için pasaportunuzda 2 adet boş sayfanın bulunması gerekmektedir.
  • Boşanma, evlilik vb. durumlarda meydana gelen ad, soyad değişikliklerinden dolayı güncelliğini yitirmiş olan pasaportlarla yapılan başvurular kabul edilmemektedir.
  • Pasaportunuzda yırtık ve benzeri bir hasar var ise kabul edilmeyecektir.
  • Yabancı uyruklu olan kişilerden yaşı 18’den büyük olan başvuru sahiplerinin pasaportlarında yer alan imza bölümü mutlaka doldurulmuş olmalıdır.

2.Fotoğraf özellikleri

  • Vize başvurusunda kullanılmak üzere Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi talep eden adaylardan 2 adet biyometrik fotoğraf istenmektedir.
  • Fotoğraf ebatları 35×45 ve yüzün maksimum 36 mm ile minimum 32 mm arasında olmalı.
  • Biyometrik fotoğraflar 6 aydan daha eski olmayacak ve kişinin son halini yansıtacak şekilde olmalıdır.
  • Fotoğrafların beyaz arka fonda çekilmiş olması ve başvuru formuna yapıştırılması gerekmektedir. Fotoğraf Örneği

3.Kimlik Bilgileri

  • Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi müracaatında bulunacak olan müracaatçılardan Kimlik Fotokopisi Nijerya Konsolosluğunca talep edilmektedir.
  • Kimlik fotokopisinde TC Kimlik numarası bulunmalıdır. Kimlikte yer alan fotoğraf kişiyi net bir şekilde göstermeli ve kimlik bilgilerinin okunabilir olması gerekmektedir.
  • Yeni kimlik belgesi sunacak kişilerin E-Devlet üzerinden tam vukuatlı nüfus kayıt örneğini kimlik fotokopisi ile birlikte sunması gerekmektedir. E-Devlete giriş için Tıklayınız

4.Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi Başvuru Formu

  • Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi almak isteyen başvuru sahipleri bu bilgileri eksiksiz ve tam olarak doldurmalıdır.
  • Başvuru formunda kimlik bilgileriniz, kişisel bilgileriniz, ikamet bilgileriniz, çalışma bilgileriniz, mali bilgileriniz, ziyaret amacınız, geçmişte yapmış olduğunuz ve gelecekte yapmayı planladığınız Nijerya seyahatlerin bilgisi ve nedenleri yer almaktadır.
  • Başvuru sahibi bu bilgileri eksiksiz ve tam olarak doldurmalıdır.
  • Başvurunuzu acentemiz tarafından yapılmasını istediğiniz takdirde başvuru formu Marina Vize personeli tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulacaktır.

5.Ulaşım Bilgileri

  • Uçak ile ulaşımı tercih eden başvuru sahipleri, Türkiye’den çıkış ve dönüşü gösteren rezervasyonlarında PNR kodunun bulunmasına dikkat etmelidirler.
  • Seyahatte gemi turu organizasyonu kullanılması durumunda güzergâh yazısı ve rezervasyonlar başvuru dosyasında sunulmalıdır.
  • Araba ile seyahat yapacak kişiler araç ruhsatı ile birlikte ehliyet fotokopisi.
  • Otobüs ile seyahate çıkacak kişiler otobüs firmasından gidiş dönüş bilet rezervasyonu ibraz etmeleri gerekmektedir.
  • Rezervasyonları bulunmayanların adına Marina Vize tarafından geçici rezervasyon yapılacaktır.

6.Kalınacak Adres Bilgileri

  • Nijerya’da konaklayacağınız otelden alınmış konfirmeli ve otel görevlisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış rezervasyon çıktısı.
  • Otel Rezervasyonunuz seyahat sürecinizde açıkta gün bırakmayacak şekilde olmalı ve Vize alacak kişinin rezervasyon  belgesinde  isim ve soyisminin rezervasyon belgesinde mutlaka yazılı olması gerekmektedir.
  • Booking.com veya başka internet sayfasından yapılmış otel rezervasyonları kabul edilmemektedir.
  • Otel Rezervasyonu bulunmayanların adına Marina Vize tarafından geçici rezervasyon yapılacaktır.

7.Dilekçe Detayları

  • Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi almak isteyen T.C vatandaşları Nijerya Büyükelçiliğine hitaben İngilizce yazılmış dilekçe yazmaları gerekmektedir.
  • Dilekçede ayrıca Nijerya’ya yapacağınız seyahatin gidiş tarihleri, seyahatin amacı ile birlikte seyahat masraflarının kimin tarafından karşılanacağının belirtilmesi gerekmektedir.

8. Nijerya Çalışma Davetiyesi

  • Çalışma Davetiyesi, Nijerya firmasının antetli kağıdına Nijerya devletinin Ankara’daki Nijerya başkonsolosluğuna hitaben yazılmalı ve ziyaret tarihi, ziyaret nedeni, firma adresi ve iletişim numaralarının davetiyede belirtilerek Nijerya firması yetkilisi tarafından kaşelenip imzalanması gerekmektedir.
  • Nijerya firmasının kuruluş şartnamesi ve son 3 yıllık bilançosu.
  • Davetiyede davet edilen T.C vatandaşının  adı ve soyadı doğum tarihi ve pasaport numarası belirtilmelidir.
  • Davet edilen T.C vatandaşının seyahat giderlerinin nasıl ve kimin tarafından karşılanacağı davetiyede açık bir şekilde belirtilmelidir.
  • Davetiyeyi yazan Nijerya firmasının yetkili kişisinin Pasaport fotokopisi.

9.Aylık Kota Kullanım Belgesi

  • Nijerya’a çalışmaya gidecek T.C vatandaşları çalışmaya gidilecek şirket aracılığıyla Nijerya’daki Göç idaresi Ana merkezi tarafından düzenlenmiş kota kullanım belgesi Nijerya çalışma (STR) vizesi almak için kriterlerden biridir.

10.Cv ve Üniversite diploması

  • Nijerya Uzun süreli Çalışma (STR) vizesi almak isteyen T.C vatandaşları, 4 yıllık üniversite diplomalarının noter onaylı İngilizce çevirilerini ve yine İngilizce olarak hazırlarmış Cv’lerini istenmektedir. Üniversite diploması olmayan başvuru sahiplerine kesinlikle STR vize verilmemektedir

Nijerya Uzun Süreli Çalışma (STR) Vizesi Fiyat Listesi

  • Nijerya Vizesi Fiyat Listesi 2018 yılına ait olup ücret tablosunda yazılı olan ücretler geçerlidir.
  • Yukarıda yazılı olan fiyatlarımıza Kargo & KDV dâhil değildir.
  • Nijerya Vizesi Fiyatı belirlenirken Nijerya Konsolosluğu vize harçları ve hizmet bedelimiz dâhil edilmektedir.
  • Yukarıdaki ücret tablosunda  belirtilen Nijerya Vize Ücretleri dışında ilave bir ücret talep edilmez.
  • Nijerya Vize Ücreti tablosuna Kargo & Kurye ücretleri dâhil edilmemiştir, Müşteriye aittir.

Önemli Notlar

  • Marina Vize Başvuru Ofisi Nijerya Konsolosluğu yetkili acentesidir.
  • Marina Vize Başvuru Ofisi Türkiye’nin herhangi bir ilinde ikamet eden şehir fark etmeksizin sizin adınıza Nijerya Vizesi başvurusu yapma hakkına sahiptir.
  • Nijerya Vize başvuru işlemleri için Konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. Konsolosluk gerek gördüğü takdirde mülakata gelmeniz zorunludur.
  • İstanbul’da bulunan müşterilerimiz bizzat kendileri ofisimize gelerek veya yetkilendirdiği kişi aracılığıyla yada Kargo & Kurye ile evraklarını bize ulaştırarak Nijerya Vizesi müracaatında bulunabilirler.
  • İstanbul dışında bulunan Nijerya Vizesi almak isteyen müşterilerimiz pasaport ve diğer evraklarını anlaşmalı olduğumuz kargolar MNG kargo, Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla Marina Vize Ofisine Ulaştırabilirler.
Aşağıda Bulunan Referans Numaraları İle Evraklarınızı Bize Gönderebilirsiniz
Anlaşmalı Kargo - Mng Kargo

Ref.No: 213298853

Anlaşmalı Kargo - Aras Kargo

Ref.No: 1729844311242

Anlaşmalı Kargo - Yurtiçi Kargo

Ref.No: 358594045

Büyükelçilik / Konsolosluk
Nijerya Büyükelçiliği

Uğur Mumcu Sokağı No:56 06700 G.O.Paşa Ankara
Telefon : (+90) 312 448 10 77
Fax       : (+90) 312 448 10 82
Email    : embassynigeriaturkey@yahoo.co.uk

D

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (1 Kişi oy verdi, 5 üzerinden ortalama puan: 5,00. Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)


loadingLoading...

Ülke Bilgileri
Resmi Adı Nijerya Federal Cumhuriyeti
Bayrak Nijerya Vizesi
Başkent Abuja
Nüfus 149.229 Milyon
Yüzölçümü 923.768 Km2
Para Birimi Nijerya Nairan (NGN)
Milli Gelir 357.2Milyar Euro
Enflasyon %11.5
İşsizlik Oranı %4.9
Yaşam Süresi Kadın 47.6 – Erkek 46.1
Telefon Kodu +234

Faydalı Linkler