Romanya Özel Ziyaret Vizesi

Detaylı Bilgi ve Sorularınız İçin Whatsapp Numaramız: 0541 963 1714

Romanya Özel Ziyaret Vizesi için Gerekli Evraklar

Romanya Özel Ziyaret vizesi için Gerekli Olan  Belgeler Aşağıdaki Gibidir.

 

Romanya Özel Ziyaret vize örneği

 

 

  1. Pasaport
    *Pasaportunuz Romanya Seyahatinizin dönüş tarihi itibarı ile en az 6 ay daha geçerlilik süresine sahip olmalıdır.
    *Eğer var ise eski pasaportlarınız.*Pasaportunuzun yırtık ve yıpranmış olmaması gerekmektedir.
    *Pasaportunuza Romanya Vizesinin yapıştırılması için en az 1 tane boş vize sayfası bulunmalıdır.
  2. 2 adet Arka fonu beyaz Fotograf (6 aydan eski olmamalı). Örnek Foto
  3. Başvuru Formu
    *Online Olarak internet üzerinden eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. (Acentamız Tarafından Doldurulacakır.)
    *Vize Müracatında Bulunacak Kişi tarafından Bizzat İmzalanmalıdır.
  4. Şirketin Antetli Kagıdına Kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış seyahat amacını ve tarihlerini bildiren Romanya  Başkonsolosluğuna Hitaben yazılmış dilekçe
  5. Romanya’ya yapacagınız Seyahatinizle ilgili Uçak bileti Rezervasyonu (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır.)
  6. En az 30.000 EURO teminatlı ve en az gidiş-dönüş tarihlerini kapsayan tüm Avrupa birliği Ülkelerinde geçerli yurtdışı sağlık sigortası. (Acentamız Tarafından Hazırlanacaktır)
  7. (Eş ,Dost, Arkadaş , Akraba) Davetiyesi (Noter Onaylı)
  8. Romanya’dan Davetiyeyi yollayan kişinin Pasaport fotokopisi ve kaldığı evin kira kontratı veya Mülk sahibi ise tapu fotokopisi
  9. Vergi Levhası fotokopisi.
  10. Ticari Sicil Gazetesinin şirketinizi ilgilendiren kısmının fotokopisi
  11. Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi
  12. Faaliyet Belgesi (Orjinal) Son 3 Ay içerisinde Alınmış olması gerekiyor.Yada Ticaret Odası kaydı, ,Esnaf Odası kaydı
  13. Eğer sigortalı Çalışansanız SGK işe giriş bildirgesi ve son 3 aya ait maaş bordrosu
  14. Banka hesap cüzdan orjinali ve fotokopisi ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)
  15. Kimlik Fotokopisi
  16. Pasaportun ilk sayfasının fotokopisi ( kimlik bilgilerini içeren sayfa )

 

 

* Romanya özel ziyaret vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.

* Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Marina Vize Romanya özel ziyaret vizesi alabilmektedir.

*İstanbul Dışındaki Şehirlerden Pasaport ve evrakları Yurtiçi Kargo veya Aras kargo ile Bize ulaştırabilirler. Vizeleriniz alındıktan sonra Aynı şekilde kargo ile size geri Gönderilecektir.

******Acentamız Marina Vize Romanya özel ziyaret vizesi Almakta Tam Yetkilidir Acentadır.*****

*Aşagıda Yer alan Ücretlerimize Konsolosluk harcı diger ve harcamalar hepsi dahildir.Burda yer alan ücretler dışında herhangi bir para talep edilmez.

Romanya Vizesi Fiyat Listesi

Vize Süresi Vize Tipi Giriş Sayısı İşlem Süresi Toplam Ücret
7 Günlük Turistik 1 Girişli 3 İŞ GÜNÜ 70 USD
7 Günlük Ticari 1 Girişli 3 İŞ GÜNÜ 70 USD
15 Günlük Turistik 1 Girişli 3 İŞ GÜNÜ 70 USD
15 Günlük Ticari 1 Girişli 3 İŞ GÜNÜ 70 USD
15 Günlük Özel Ziyaret 1 Girişli 3 İŞ GÜNÜ 70 USD
1 Aylık Ticari Kons. Belirler 3 İŞ GÜNÜ 70 USD
1 Aylık Özel Ziyaret 1 Girişli 3 İŞ GÜNÜ 70 USD
3 Aylık Ticari Çok Girişli 3 İŞ GÜNÜ 70 USD
3 Aylık Özel Ziyaret Kons. Belirler 3 İŞ GÜNÜ 70 USD
Oturum Vizesi D tipi Çok Girişli 15 İŞ GÜNÜ 70 USD
Kons.Belirler Ticari Kons. Belirler 3 İŞ GÜNÜ 70 USD
1 Yıllık Öğrenci Çok Girişli 15 İŞ GÜNÜ 70 USD
Kons. Belirler Evlilik Vizesi Çok Girişli 15 İŞ GÜNÜ 70 USD
1 Aylık Transit 2 Girişli 3 İŞ GÜNÜ 70 USD

Romanya Konsolosluğu  Vize Başvuru Prosedörü.

1.Romanya özel ziyaret vizesi başvurusunu şahsen yapmanız gerekmektedir.Hic bir acenta sizin adınıza müracatta bulunamaz.

2.Romanya özel ziyaret vizesi başvurusu yapmak için  yapmak için e randevu almanız gerekmektedir.

3.Romanya Konsoloslugu e-randevu’suz işlem yapmamaktadır.

4.Romanya özel ziyaret vizesi 60 Euro konsolosluk harcıdır.Konsolosluk evraklarınızı kontrol ettikten sonra bankaya yatırmanız gerekmektedir.

5.Firmamız Marina Vize sizin için  Romanya vize başvurusu için gerekli olan e- randevu’ işlemleri ve gerekli diger evrakların hazırlanmasında yardımcı olur.

6.Yukarıdaki Fiyat Tablosunda yazılı olan ücretler Firmamıza ödemeniz gereken hizmet bedelidir.Konsolosluk harcını ayrıca konsolosluga ödemeniz gerekmektedir.

7.Romanya özel ziyaret vizesi işlem süresi randuvu tarihinizden itibaren ortalam 3 iş gününde sonuçlanmaktadır. Yalnız Randevunun alınması 7 ile 15 gün arası sürmektedir.Romanya’ya seyahat planlayan kişilerin 1 ay öncesinden işlemlere başlamaları faydalı olacaktır.

Büyükelçilik / Konsolosluk
Romanya Ankara Büyükelçiliği

Bükreş Sok. No:4 Çankaya Ankara
Telefon : (+90) 466 37 06
Fax : (+90) 312 427 15 30
Email : romanyabyk@dsl.ttnet.net.tr

Romanya İstanbul Başkonsolosluğu

Yanarsu Sok. ,No:42, Narin Sitesi, Etiler- Beşiktaş / İSTANBUL
Telefon : (+90) 212 358 05 35
Fax : (+90) 212 358 05 18
Email :konsrom@doruk.net.tr

D

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)


loadingLoading...

Ülke Bilgileri
Resmi Adı Romanya Cumhuriyeti
Bayrak Romanya Vizesi
Başkent Bükreş
Nüfus 22.21 Milyon
Yüzölçümü 238.391 Km2
Para Birimi Rumen Leyi (RON)
Milli Gelir 255.4 Milyar Euro
Enflasyon %5
İşsizlik Oranı %7.5
Yaşam Süresi Kadın 76.1 – Erkek 68.9
Telefon Kodu +40

Faydalı Linkler