Cevap: Siyah (Diplomatik) pasaporta sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından Ekvator’a yapacakları, her 180 gün içerisinde 90 güne kadar olan turistik amaçlı seyahatlerde vize istenmemektedir.
Vize ve muafiyet uygulamaları zaman zaman değişiklik gösterebilir. Buradaki bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Doğabilecek değişikliklerden firmamız Marina Vize Başvuru Merkezi sorumlu değildir. Seyahatten önce en güncel bilgilerin Ekvator Büyükelçiliği veya Konsolosluklarından teyit edilmesi önerilir.
MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.