Dubai Vize

Detaylı Bilgi ve Sorularınız İçin Whatsapp Numaramız: 0541 963 1714

 İletişim Formu






Büyükelçilik / Konsolosluk

 Dubai Ankara Büyükelçiliği

Ambassador Saeed Thani Hareb Juma Al Dhaheri

Chancery:
596.Sok No : 5 - Sancak Mah. Çankaya / Ankara
 : +90 (312) 4901414
 : +90 (312) 4901468
 : +90 (533) 2763019
 : +90 (312) 4912333
 : [email protected]
 : http://uae-embassy.ae/Embassies/tr

Office Hours:

Monday-Friday 09.00-16.00

 Dubai İstanbul Başkonsolosluğu

Chancery:
Konaklar mah., Meşeli Sok. No:11, 34330 4. Levent
 : +90 (212) 317 9257
 : +90 (212) 317 9258
 : +90 (212) 278 0570
 : [email protected]

Ülke Bilgileri

Resmi Adı Birleşik Arap Emirlikleri
Bayrak
Başkent Abu Dhabi
Nüfus 9,8 Milyon
Yüzölçümü 83.600 km2
Para Birimi BAE Dirhemi
Milli Gelir 427,876 Milyar USD
Enflasyon %1.5
İşsizlik Oranı %5
Yaşam Süresi Kadın 78.7 – Erkek 73.5
Telefon Kodu +971


Dubai Vizesi ile Alakalı En Çok Aranan 20 Soru ve Cevapları

1. Soru: Dubai Türklerden vize istiyor mu?

Cevap: Evet, Dubai Türklerden vize istiyor. 90 günden kısa süreli seyahatler için vize türleri turist vizesi, ticari vize, aile ziyareti vizesi ve hizmet vizesidir.

2. Soru: Dubai vize ücreti ne kadar?

Cevap: Dubai vize ücreti vize türüne, seyahat süresine ve başvuru yapılan yere göre değişmektedir. 2023 yılı Aralık ayı itibarıyla 90 güne kadar geçerli tek girişli turist vizesi ücreti 140 Usd civarındadır.

3. Soru: Dubai vizesi nasıl alınır?

Cevap: Dubai vizesi için online başvuru yapabilir veya seyahat acenteleri aracılığıyla başvurabilirsiniz. Online başvuru için Marina Vize Başvuru Merkezi'nin web sitesini kullanabilirsiniz.

4. Soru: Dubai vizesi almak zor mu?

Cevap: Dubai vizesi almak diğer ülkelere göre daha kolaydır. Gerekli belgeleri eksiksiz ve doğru şekilde hazırladığınız takdirde vize almanız problemsiz olacaktır.

5. Soru: Dubai kapıda vize var mı?

Cevap: Hayır, Dubai'ye vardığınızda havalimanında vize alamazsınız. Havalimanında vize verilmemketedir.

6. Soru: Dubai vizesi için gerekli belgeler nelerdir?

Cevap: Dubai vizesi için gerekli belgeler şunlardır:

·         Pasaport (en az 6 ay geçerli)

·         Biometrik fotoğraf

7. Soru: Dubai vizesi ne kadar sürede çıkar?

Cevap: Dubai vizesi normalde 2-4 iş günü içerisinde çıkar. Acil vize başvuruları için daha hızlı işlem yapılmaktadır.

8. Soru: Dubai vize süresi ne kadar?

Cevap: Dubai vize süresi vize türüne göre değişmektedir. 90 güne kadar geçerli tek girişli, 90 güne kadar geçerli çok girişli ve 180 güne kadar geçerli çok girişli vize türleri mevcuttur.

9. Soru: Dubai vizesi ile hangi ülkelere girilebilir?

Cevap: Dubai vizesi ile sadece Birleşik Arap emirliklerine giriş yapabilirsiniz.Umman, Katar ve Bahreyn'e giriş yapamazsınız.

10. Soru: Dubai vizesi için randevu nasıl alınır?

Cevap: Marina Vize Başvuru Merkezi'nin web sitesi üzerinden online randevu alabilirsiniz.

11. Soru: Dubai vizesi için başvuru ücreti ne kadar?

Cevap: Dubai vizesi için başvuru ücreti vize türüne göre değişmektedir. 30 güne kadar geçerli tek girişli turist vizesi için başvuru ücreti 140 Usd diğer vize türleri için vize ücretleirni sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

12. Soru: Dubai vizesi için reddedilirsem ne olur?

Cevap: Dubai vizesi için reddedilmeniz halinde vize ücretiniz iade edilmez. Reddedilme sebebini öğrenmek için Marina Vize Başvuru Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

13. Soru: Dubai vizesi için ek belgeler gerekiyor mu?

Cevap: Dubai vizesi için ek belgeler, seyahat amacınıza ve vize türüne göre değişiklik gösterebilir. Örneğin, ticari vize için şirketinize ait belgeler, aile ziyareti vizesi için aile üyelerinizin belgeleri gibi.

14. Soru: Dubai vizesi için başvuru yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Cevap: Dubai vizesi için başvuru yaparken dikkat edilmesi gerekenler şunlardır:

·         Tüm belgelerin eksiksiz ve doğru şekilde hazırlanması

·         Pasaportunun en az 6 ay geçerli olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

COPYRİGHT © 2005-2024 MARİNA TURİZM BİLİŞİM TERCÜMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Gizlilik Sözleşmesi - Kullanıcı Sözleşmesi - KVKK Aydınlatma Metni

MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.