Vietnam Ticari Vizesi | 0541 963 17 14 | Vietnam Vize İşlemleri

Vietnam Ticari Vize

Detaylı Bilgi ve Sorularınız İçin Whatsapp Numaramız: 0541 963 1714

Vietnam Ticari Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar

Vietnam Ticari Vize İçin Gerekli Olan Belgeler Aşağıdaki Gibidir.

Vietnam Ticari Vize  Örneği

1. Pasaport Özellikleri

  • Vietnam Ticari Vize başvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, talep edilen vizenin bitiş süresinden 6 ay daha uzun olmalıdır. Seyahat planı yapılırken pasaport geçerlilik tarihi dikkate alınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.
  • Pasaportun son 10 yıl içerisinde alınmış olması ve Vietnam Ticari Vize başvurunuzun gerçekleşmesi için pasaportunuzda 2 adet boş sayfanın bulunması gerekmektedir.
  • Boşanma, evlilik vb. durumlarda meydana gelen ad, soyad değişikliklerinden dolayı güncelliğini yitirmiş olan pasaportlarla yapılan başvurular kabul edilmemektedir.
  • Pasaportunuzda yırtık ve benzeri bir hasar var ise kabul edilmeyecektir.
  • Yabancı uyruklu olan kişilerden yaşı 18’den büyük olan başvuru sahiplerinin pasaportlarında yer alan imza bölümü mutlaka doldurulmuş olmalıdır.

2.Fotoğraf özellikleri

  • Vize başvurusunda kullanılmak üzere Vietnam Ticari Vize talep eden adaylardan 2 adet biyometrik fotoğraf istenmektedir.
  • Fotoğraf ebatları 35×45 ve yüzün maksimum 36 mm ile minimum 32 mm arasında olmalı.
  • Biyometrik fotoğraflar 6 aydan daha eski olmayacak ve kişinin son halini yansıtacak şekilde olmalıdır.
  • Fotoğrafların beyaz arka fonda çekilmiş olması ve başvuru formuna yapıştırılması gerekmektedir. Fotoğraf Örneği

3.Kimlik Bilgileri

  • Vietnam Ticari Vize müracaatında bulunacak olan müracaatçılardan Kimlik Fotokopisi Vietnam Konsolosluğunca talep edilmektedir.
  • Kimlik fotokopisinde TC Kimlik numarası bulunmalıdır. Kimlikte yer alan fotoğraf kişiyi net bir şekilde göstermeli ve kimlik bilgilerinin okunabilir olması

3.Vietnam Ticari Vize Başvuru Formu

  • Vietnam Ticari Vize almak isteyen başvuru sahipleri bu bilgileri eksiksiz ve tam olarak doldurmalıdır.
  • Başvuru formunda kimlik bilgileriniz, kişisel bilgileriniz, ikamet bilgileriniz, çalışma bilgileriniz, mali bilgileriniz, ziyaret amacınız, geçmişte yapmış olduğunuz ve gelecekte yapmayı planladığınız Vietnam seyahatlerin bilgisi ve nedenleri yer almaktadır.
  • Başvuru sahibi bu bilgileri eksiksiz ve tam olarak doldurmalıdır.
  • Başvurunuzu acentemiz tarafından yapılmasını istediğiniz takdirde başvuru formu Marina Vize personeli tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulacaktır.

4.Ulaşım Bilgileri

  • Uçak ile ulaşımı tercih eden başvuru sahipleri, Türkiye’den çıkış ve dönüşü gösteren rezervasyonlarında PNR kodunun bulunmasına dikkat etmelidirler.
  • Seyahatte gemi turu organizasyonu kullanılması durumunda güzergâh yazısı ve rezervasyonlar başvuru dosyasında sunulmalıdır.
  • Araba ile seyahat yapacak kişiler araç ruhsatı ile birlikte ehliyet fotokopisi.
  • Otobüs ile seyahate çıkacak kişiler otobüs firmasından gidiş dönüş bilet rezervasyonu ibraz etmeleri gerekmektedir.
  • Rezervasyonları bulunmayanların adına Marina Vize tarafından geçici rezervasyon yapılacaktır.

5.Kalınacak Adres Bilgileri

  • Vietnam’da konaklayacağınız otelden alınmış konfirmeli ve otel görevlisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış rezervasyon çıktısı.
  • Otel Rezervasyonunuz seyahat sürecinizde açıkta gün bırakmayacak şekilde olmalı ve Vize alacak kişinin rezervasyon  belgesinde  isim ve soyisminin rezervasyon belgesinde mutlaka yazılı olması gerekmektedir.
  • Booking.com veya başka internet sayfasından yapılmış otel rezervasyonları kabul edilmemektedir.
  • Otel Rezervasyonu bulunmayanların adına Marina Vize tarafından geçici rezervasyon yapılacaktır.

6.V1 Belgesi

  • Vietnam Ticaret Bakanlığından alınmış bakanlık tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış C1 Belgesi.  V1 Belgesi Örneği

 

Evraksız Vietnam Vizesi

1.Pasaport özellikleri

  • Pasaportun son 10 yıl içerisinde alınmış olması ve Vietnam vizesi başvurunuzun gerçekleşmesi için pasaportunuzda 2 adet boş sayfanın bulunması gerekmektedir.
  • Vietnam’a yapacağınız seyahatinizin dönüş tarihinden itibaren pasaportunuzun geçerlilik tarihinin Vietnam Vizesinin bitim tarihinden itibaren en az 6 ay daha geçerli (temdit tarihi) olması istenen diğer kriterdir.
  • Vietanam Konsolosluğu yırtık, deforme ve tahriş olmuş pasaportlarla yapılan başvuruları kabul etmemektedir.
  • Pasaportun hamili kısmının pasaport sahibi tarafından imzalanmış olması gerekmektedir.

2.Fotoğraf özellikleri

  • Vietnam vizesi başvurusunda bulunacak kişiler 2 adet 35 mm genişlikte 45 mm yükseklikte biyometrik fotoğraf ibraz etmeleri gerekmektedir.
  • Biyometrik fotoğraflar 6 aydan daha eski olmayacak ve kişinin son halini yansıtacak şekilde olmalıdır.
  • Vize işlemlerinde kullanılacak olan biyometrik fotoğrafın arka fonu mutlaka beyaz olmalıdır. Fotoğraf Örneği

Vietnam Ticari Vize Fiyat Listesi

  • Vietnam Vizesi Fiyat Listesi 2018 yılına ait olup ücret tablosunda yazılı olan ücretler geçerlidir.
  • Yukarıda yazılı olan fiyatlarımıza Kargo & KDV dâhil değildir.
  • Vietnam Vizesi Fiyatı belirlenirken Vietnam Konsolosluğu vize harçları ve hizmet bedelimiz dâhil edilmektedir.
  • Yukarıdaki ücret tablosunda  belirtilen Vietnam Vize Ücretleri dışında ilave bir ücret talep edilmez.
  • Vietnam Vize Ücreti tablosuna Kargo & Kurye ücretleri dâhil edilmemiştir, Müşteriye aittir.

Önemli Notlar

  • Marina Vize Başvuru Ofisi Vietnam Konsolosluğu yetkili acentesidir.
  • Marina Vize Başvuru Ofisi Türkiye’nin herhangi bir ilinde ikamet eden şehir fark etmeksizin sizin adınıza Vietnam Vizesi Başvurusu yapma hakkına sahiptir.
  • Vietnam Vize Başvuru işlemleri için Konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. Konsolosluk gerek gördüğü takdirde mülakata gelmeniz zorunludur.
  • İstanbul’da bulunan müşterilerimiz bizzat kendileri ofisimize gelerek veya yetkilendirdiği kişi aracılığıyla ya da Kargo & Kurye ile evraklarını bize ulaştırarak Vietnam Vizesi Müracaatında bulunabilirler.
  • İstanbul dışında bulunan Vietnam Vizesi almak isteyen müşterilerimiz pasaport ve diğer evraklarını anlaşmalı olduğumuz kargolar MNG kargo, Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla Marina Vize Ofisine Ulaştırabilirler.
Aşağıda Bulunan Referans Numaraları İle Evraklarınızı Bize Gönderebilirsiniz

Anlaşmalı Kargo - Mng Kargo

Ref.No: 213298853

Anlaşmalı Kargo - Aras Kargo

Ref.No: 1729844311242

Anlaşmalı Kargo - Yurtiçi Kargo

Ref.No: 358594045

D

Vietnam Ticari Vize

Vietnam ve Türkiye arasında vize prosedürü uygulaması bulunmakta olup Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Vietnam’a yapacakları seyahatler için vize alması gerekmektedir. Vietnam’a iş seyahati amacıyla gitmek isteyen Türk vatandaşları kısa süreli seyahatleri için Vietnam ticari vize başvurusunda bulunmalıdırlar. Toplantı, seminer, kongre veya konferans gibi iş seyahati amacıyla Vietnam’ı ziyaret edecek olan Türk vatandaşları başvurularını Vietnam Ankara Büyükelçiliği’ne şahsen ya da yetkili acenteler aracılığıyla yapabilmektedirler. Marina Vize Vietnam ticari vize işlemlerinde tam yetkiye sahip bir firma olarak vize danışmanlık hizmeti vermektedir. Vietnam ticari vize 2018 başvuruları için tüm güncel bilgileri ve evraklar ile ilgili tüm detayları bize ulaşarak öğrenebilirsiniz. Verdiğimiz hizmetlerde konsolosluğa gelmenize gerek kalmadan vize başvuru süreçlerinizi takip ve kontrol etmekteyiz.

vietnam ticari vize ornegi

Vietnam Ticari Vize Örneği

Vietnam ticari vize nasıl alınır?

Vietnam ticari vize başvurusu işveren veya SGK çalışanı olarak gerçekleştirilmelidir. Ticari vize için konsolosluk tarafından belirlenen uyum koşulları eksiksiz şekilde tamamlanmalı ve evraklar doğru bir şekilde teslim edilmelidir. Vietnam oldukça sıkı bir vize prosedürü uygulamakta ve yapılacak olan en ufak hatada vize başvurusu olumsuz sonuçlanabilmektedir. Bu sebeple profesyonel bir danışmanlık firması ile çalışmak hem maddi olarak zarara uğramamanızı hem de zaman kaybetmemenizi sağlar. Bunun yanı sıra red ile sonuçlanan vize başvuruları ne yazık ki vize sicilinizi etkilemekte ve daha sonra yapacağınız başvuruları da olumsuz yönde etkilemektedir. Vietnam ticari vize işlemleri konusunda tam yetkiye sahip olan firmamızla çalışarak, vize süreçlerinizi çok daha hızlı ve doğru bir şekilde yönetebilirsiniz. Seyahat planlamalarınızı yaparken öncelikli olarak pasaportunuzun 10 yıldan eski olmamasına ve seyahatinizin sonrasında da 6 ay geçerli olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Vietnam ticari vize başvuru formunun ayrıntılı ve doğru bir şekilde doldurulması, verilen bilgilerin teslim edilen evraklarla yüzde yüz uyumlu olması gerekmektedir. Marina Vize olarak sizin konsolosluğa gelmenize gerek kalmadan evraklarınızı konsolosluğa teslim ediyor ve vize işlemlerinizi takip ediyoruz. Vietnam ticari vize ücreti olarak sunduğumuz ücretler konsolosluk harcı ve danışmanlık hizmetimiz içermektedir. Bu ücreti KDV ve Kargo masrafları dahil değildir. Vietnam ticari vizesi temin edilmesi gereken evraklar turistik vizesine göre çok daha fazla ve ayrıntılı olmaktadır. Evrakların temin ve teslim edilmesi konusunda profesyonel ekibimize güvenebilirsiniz. Vietnam ticari vize en fazla bir aylık süreyle verilmekte olup giriş sayısı maksimum iki olabilmektedir. İş seyahati amacıyla alınması gereken bu vize türü için işlemlerin doğru ve eksiksiz bir şekilde yapılması vize sonucunu doğrudan etkilemektedir.

Vietnam Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Vietnam ticari vize başvuruları 2 ila 4 iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Konsolosluğunresmî tatillerinin olduğu veya yoğun olduğu zamana denk geldiğinde bu süre uzayabilmektedir. Bu süreyi göz önünde bulundurarak seyahatinizi planlamanız ve başvurularınızı buna göre yapmanız olumsuz bir durum yaşanmaması açısından önemlidir. Vietnam ticari vize danışmanlığı yapan firmamıza ulaşarak detaylı tüm bilgileri alabilirsiniz. Vietnam ticari vize gerekli evraklar şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Pasaport: Pasaportun Vietnam seyahati sonrasında da en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. Vietnam ticari vizenin yapıştırılabilmesi için pasaportta en az 2 adet boş sayfa bulunması ve pasaportun yıldan eski olmaması gerekmektedir.
  • İki Adet Biyometrik Fotoğraf: Fotoğrafınebadının 35×45 olması ve fotoğraf içerisinde yüzünüzün maksimum 36 milimetre ile minimum 32 milimetre arasında olması gerekmektedir. Fotoğrafın arka fonu beyaz olmalıdır.
  • Kimlik Bilgileri: Vietnam Konsolosluğu tarafından başvuru sahibinin kimlik fotokopisi talep edilmektedir. T.C. kimlik numaranızın görülebileceği şekilde kimlik fotokopisi evrakların arasında eklenmelidir.
  • Vietnam Ticari Vize Başvuru Formu: Eksiksiz ve doğru bir şekilde Marina Vize danışmanları tarafından Vietnam ticari vize başvuru formu doldurulacaktır.
  • Ulaşım Rezervasyonları: İş seyahatinin yapılacağı araca ait gidiş dönüş rezervasyon bilgilerini içeren belgelerin evraklar arasında eklenmesi gerekmektedir. Rezervasyonları olmayan müşterilerimiz için geçici rezervasyonlar tarafımızdan yapılacaktır.
  • KonaklamaRezervasyonları: Vietnam’a yapılacak iş seyahati süresince kalınacak olan otelin rezervasyon bilgilerini içeren belgelerin evraklar arasında eklenmesi gerekmektedir. Rezervasyonu olmayan müşterilerimiz için geçici rezervasyonlar tarafımızdan yapılacaktır.
  • V1 belgesi: Vietnam Ticaret Bakanlığı’ndan alınması gereken bu belge yine bakanlık tarafından kaşelenip imzalanmış olarak temin edilmelidir.
Büyükelçilik / Konsolosluk
Vietnam Büyükelçiliği

Koza Sokak No:109 G.O.Paşa / Çankaya Ankara
Telefon : (+90) 312 446 80 49
Fax       : (+90) 312 446 56 23
Email    : dsqvnturkey@yahoo.com

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (34 Kişi oy verdi, 5 üzerinden ortalama puan: 5,00. Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
loadingLoading...
Ülke Bilgileri
Resmi Adı Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti
Bayrak Vietnam Vizesi
Başkent Hanoi
Nüfus 88.56 Milyon
Yüzölçümü 331.210 km²
Para Birimi Vietnam Dong
Milli Gelir 258.1 Milyar Euro
Enflasyon %6.9
İşsizlik Oranı %2.9
Yaşam Süresi Kadın 74.4 – Erkek 69.2
Telefon Kodu +84

Faydalı Linkler