Vietnam Vizesi | 0541 963 17 14 | Vietnam Vize | Vietnam Visa |

Vietnam Vize

Detaylı Bilgi ve Sorularınız İçin Whatsapp Numaramız: 0541 963 1714

Vietnam Vizesi için Gerekli Evraklar

Vietnam Vizesi için Gerekli Olan Belgeler Aşağıdaki Gibidir.

Vietnam Vize  Örneği

1. Pasaport Özellikleri

  • Vietnam Vizesi başvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, talep edilen vizenin bitiş süresinden 6 ay daha uzun olmalıdır. Seyahat planı yapılırken pasaport geçerlilik tarihi dikkate alınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.
  • Pasaportun son 10 yıl içerisinde alınmış olması ve Vietnam Vize başvurunuzun gerçekleşmesi için pasaportunuzda 2 adet boş sayfanın bulunması gerekmektedir.
  • Boşanma, evlilik vb. durumlarda meydana gelen ad, soyad değişikliklerinden dolayı güncelliğini yitirmiş olan pasaportlarla yapılan başvurular kabul edilmemektedir.
  • Pasaportunuzda yırtık ve benzeri bir hasar var ise kabul edilmeyecektir.
  • Yabancı uyruklu olan kişilerden yaşı 18’den büyük olan başvuru sahiplerinin pasaportlarında yer alan imza bölümü mutlaka doldurulmuş olmalıdır.

2.Fotoğraf özellikleri

  • Vize başvurusunda kullanılmak üzere Vietnam Vizesi talep eden adaylardan 2 adet biyometrik fotoğraf istenmektedir.
  • Fotoğraf ebatları 35×45 ve yüzün maksimum 36 mm ile minimum 32 mm arasında olmalı.
  • Biyometrik fotoğraflar 6 aydan daha eski olmayacak ve kişinin son halini yansıtacak şekilde olmalıdır.
  • Fotoğrafların beyaz arka fonda çekilmiş olması ve başvuru formuna yapıştırılması gerekmektedir. Fotoğraf Örneği

3.Kimlik Bilgileri

  • Vietnam Vizesi müracaatında bulunacak olan müracaatçılardan Kimlik Fotokopisi Vietnam Konsolosluğunca talep edilmektedir.
  • Kimlik fotokopisinde TC Kimlik numarası bulunmalıdır. Kimlikte yer alan fotoğraf kişiyi net bir şekilde göstermeli ve kimlik bilgilerinin okunabilir olması

3.Vietnam Vizesi Başvuru Formu

  • Vietnam Vizesi almak isteyen başvuru sahipleri bu bilgileri eksiksiz ve tam olarak doldurmalıdır.
  • Başvuru formunda kimlik bilgileriniz, kişisel bilgileriniz, ikamet bilgileriniz, çalışma bilgileriniz, mali bilgileriniz, ziyaret amacınız, geçmişte yapmış olduğunuz ve gelecekte yapmayı planladığınız Vietnam seyahatlerin bilgisi ve nedenleri yer almaktadır.
  • Başvuru sahibi bu bilgileri eksiksiz ve tam olarak doldurmalıdır.
  • Başvurunuzu acentemiz tarafından yapılmasını istediğiniz takdirde başvuru formu Marina Vize personeli tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulacaktır.

4.Ulaşım Bilgileri

  • Uçak ile ulaşımı tercih eden başvuru sahipleri, Türkiye’den çıkış ve dönüşü gösteren rezervasyonlarında PNR kodunun bulunmasına dikkat etmelidirler.
  • Seyahatte gemi turu organizasyonu kullanılması durumunda güzergâh yazısı ve rezervasyonlar başvuru dosyasında sunulmalıdır.
  • Araba ile seyahat yapacak kişiler araç ruhsatı ile birlikte ehliyet fotokopisi.
  • Otobüs ile seyahate çıkacak kişiler otobüs firmasından gidiş dönüş bilet rezervasyonu ibraz etmeleri gerekmektedir.
  • Rezervasyonları bulunmayanların adına Marina Vize tarafından geçici rezervasyon yapılacaktır.

5.Kalınacak Adres Bilgileri

  • Vietnam’da konaklayacağınız otelden alınmış konfirmeli ve otel görevlisi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış rezervasyon çıktısı.
  • Otel Rezervasyonunuz seyahat sürecinizde açıkta gün bırakmayacak şekilde olmalı ve Vize alacak kişinin rezervasyon  belgesinde  isim ve soyisminin rezervasyon belgesinde mutlaka yazılı olması gerekmektedir.
  • Booking.com veya başka internet sayfasından yapılmış otel rezervasyonları kabul edilmemektedir.
  • Otel Rezervasyonu bulunmayanların adına Marina Vize tarafından geçici rezervasyon yapılacaktır.

6.C1 Belgesi

  • Vietnam Kültür Bakanlığından alınmış bakanlık tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış C1 Belgesi.  C1 Belgesi Örneği

 

Evraksız Vietnam Vizesi

1.Pasaport özellikleri

  • Pasaportun son 10 yıl içerisinde alınmış olması ve Vietnam Vizesi başvurunuzun gerçekleşmesi için pasaportunuzda 2 adet boş sayfanın bulunması gerekmektedir.
  • Vietnam’a yapacağınız seyahatinizin dönüş tarihinden itibaren pasaportunuzun geçerlilik tarihinin Vietnam Vizesi‘nin bitim tarihinden itibaren en az 6 ay daha geçerli (temdit tarihi) olması istenen diğer kriterdir.
  • Vietanam Konsolosluğu yırtık, deforme ve tahriş olmuş pasaportlarla yapılan başvuruları kabul etmemektedir.
  • Pasaportun hamili kısmının pasaport sahibi tarafından imzalanmış olması gerekmektedir.

2.Fotoğraf özellikleri

  • Vietnam Vizesi başvurusunda bulunacak kişiler 2 adet 35 mm genişlikte 45 mm yükseklikte biyometrik fotoğraf ibraz etmeleri gerekmektedir.
  • Biyometrik fotoğraflar 6 aydan daha eski olmayacak ve kişinin son halini yansıtacak şekilde olmalıdır.
  • Vize işlemlerinde kullanılacak olan biyometrik fotoğrafın arka fonu mutlaka beyaz olmalıdır. Fotoğraf Örneği

Vietnam Vizesi Fiyat Listesi

  • Vietnam Vizesi Fiyat Listesi 2018 yılına ait olup ücret tablosunda yazılı olan ücretler geçerlidir.
  • Yukarıda yazılı olan fiyatlarımıza Kargo & KDV dâhil değildir.
  • Vietnam Vizesi Fiyatı belirlenirken Vietnam Konsolosluğu vize harçları ve hizmet bedelimiz dâhil edilmektedir.
  • Yukarıdaki ücret tablosunda  belirtilen Vietnam Vize Ücretleri dışında ilave bir ücret talep edilmez.
  • Vietnam Vize Ücreti tablosuna Kargo & Kurye ücretleri dâhil edilmemiştir, Müşteriye aittir.

Önemli Notlar

  • Marina Vize Başvuru Ofisi Vietnam Konsolosluğu yetkili acentesidir.
  • Marina Vize Başvuru Ofisi Türkiye’nin herhangi bir ilinde ikamet eden şehir fark etmeksizin sizin adınıza Vietnam Vizesi Başvurusu yapma hakkına sahiptir.
  • Vietnam Vize Başvuru işlemleri için Konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. Konsolosluk gerek gördüğü takdirde mülakata gelmeniz zorunludur.
  • İstanbul’da bulunan müşterilerimiz bizzat kendileri ofisimize gelerek veya yetkilendirdiği kişi aracılığıyla ya da Kargo & Kurye ile evraklarını bize ulaştırarak Vietnam Vizesi Müracaatında bulunabilirler.
  • İstanbul dışında bulunan Vietnam Vizesi almak isteyen müşterilerimiz pasaport ve diğer evraklarını anlaşmalı olduğumuz kargolar MNG kargo, Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla Marina Vize Ofisine Ulaştırabilirler.
Aşağıda Bulunan Referans Numaraları İle Evraklarınızı Bize Ücretsiz Gönderebilirsiniz

Ref.No: 213298853

Ref.No: 1729844311242

Ref.No: 358594045

Büyükelçilik / Konsolosluk
Vietnam Büyükelçiliği

Koza Sokak No:109 G.O.Paşa / Çankaya Ankara
Telefon : (+90) 312 446 80 49
Fax       : (+90) 312 446 56 23
Email    : dsqvnturkey@yahoo.com

[Toplam:13    Ortalama:5/5]
Ülke Bilgileri
Resmi Adı Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti
Bayrak Vietnam Vizesi
Başkent Hanoi
Nüfus 88.56 Milyon
Yüzölçümü 331.210 km²
Para Birimi Vietnam Dong
Milli Gelir 258.1 Milyar Euro
Enflasyon %6.9
İşsizlik Oranı %2.9
Yaşam Süresi Kadın 74.4 – Erkek 69.2
Telefon Kodu +84

Faydalı Linkler