Almanya Turistik Vize Kaç Günde Çıkar?

Almanya turistik vize için başvurmayı düşünenlerin ilk olarak akıllarına vizenin kaç gün içerisinde çıkacağı geliyor. Vizenin kaç gün içerisinde çıkacağını bilmek seyahat planlamalarının daha net ve pratik yapılmasını sağlıyor. Başvurunun problem yaşanmadan sonuçlanabilmesi için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bulunuyor. Bunlardan ilki gerekliliklerin sağlanmasıdır. Bilindiği üzere vize için konsolosluk tarafından talep edilen belgeler yer alıyor. Belgelerin eksiksiz temin edilmesi ve doğru bilgiler ile hazırlanmış olması kritik bir öneme sahiptir.

Belgelerin eksiksiz temin edilmesinin haricinde danışmanlık hizmeti alınan kurum da aynı şekilde dikkat edilmesi gereken önemli noktalar arasında yer alıyor. Merdiven altı diye tabir edilen danışmanlık kurumlarından yüksek ücretler karşılığında alınan amatör hizmetler neticesinde birçok kişinin mağduriyet yaşadığı biliniyor. Bu sebepten dolayı da alanında uzman ve deneyim sahibi danışmanlık şirketlerinin tercih edilmesi gerekiyor. Aksi taktirde tahmin dahil edilemeyen problemlerden dolayı seyahatlerin tamamen ertelenebildiği unutulmamalıdır.

Kısa Sürede Almanya Vizesi İmkanı

Marina Vize Başvuru Merkezi aracılığıyla Almanya için turistik vizeye başvurulması durumunda tüm süreç büyük bir titizlikle yürütülüyor. Profesyonel danışmanlar sürecin en başından itibaren detaylı bir şekilde çalışarak olası problemlerin önceden önüne geçmeyi amaçlıyor.

Böylelikle Almanya için turistik vize başvuruları 10 iş günü içerisinde sonuçlanabiliyor. Fakat konsolosluk kararlarına bağlı olduğundan dolayı nadiren de olsa belirtilen günden daha uzun sürebildiği ifade görülüyor. Bu noktada kişinin şahsi durumları ve geçmiş seyahat deneyimleri oldukça belirleyici olabilmektedir. Aşağıda detaylı bilgi almak isteyenler için iletişim yolları yer alıyor.

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31
Mobil: (+90) 541 963 17 14
Fax: (+90) 212 530 04 31

Mail: [email protected]
Web: https://www.marinavize.com

4.90 / 5 (442 votes)
COPYRİGHT © 2005-2024 MARİNA TURİZM BİLİŞİM TERCÜMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Gizlilik Sözleşmesi - Kullanıcı Sözleşmesi

MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.