Ekonomik Cezayir Misafir Vizesi İşlemlerinizi Yapıyoruz

Cezayir’e gitmek isteyen kişilerin en fazla merak ettiği konular arasında misafir olarak ülkeye gitmeyi tercih edenlerin vizelerini nasıl çıkaracağı konusu yer almaktadır. Bugün sizlere Marina Vize Başvuru Merkezi olarak verdiğimiz bilgiler doğrultusunda Cezayir Vizesi için neler yapmanız gerektiği hakkında bilgi alacaksınız. Cezayir Misafir Vizesi için başvurularınızı aldığımız merkezimiz aracılığıyla en kolay şekilde vizenizi çıkararak Cezayir’e gitme şansını elde edeceksiniz. Cezayir Vizesi başvurusu merkezi olarak sizlere sağladığımız hizmet sayesinde profesyonel bir destek alarak bu süreçte herhangi bir sıkıntı yaşamak zorunda kalmayacaksınız. Böylece bir an önce Cezayir’e gidebileceksiniz.

Cezayir Misafir Vizesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cezayir Vizesi nasıl alınır?şeklinde çok fazla soru bizlere gelince; biz de sizler için en fazla tercih edilen misafir vizesi noktasında yapmanız gerekenleri paylaştık. Cezayir Misafir Vizesi alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Sizlere bu dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgileri aşağıda madde madde açıkladık.

  • İlk başta dikkat etmeniz gereken nokta; pasaportunuz olmalıdır. Biz sizlere Cezayir Vize işlemleri hususunda ne kadar profesyonel destek versek de eğer sizler pasaportunuzun geçerlilik süresine dikkat etmezseniz büyük ölçüde sorun yaşarsanız. En başta söylememiz gereken şey; pasaportunuzun 6 aylık geçerlilik süresi olması gerektiğidir. Daha sonrasında ise; pasaportunuzun hangi tarihte çıkarıldığına bakmanız lazım. Eğer 10 seneyi geçmişse yeniden pasaport çıkartmak için başvuru yapmalısınız.
  • Cezayir Misafir Vizesi için en önemli husus; davetiyedir. Cezayir’de ikamet eden aile üyelerinizden ya da akrabalarınızdan sizin ülkeye gelebilmeniz için bir çağrı mektubu niteliğinde davetiye almanız lazım. Aksi halde başvuru yapamıyorsunuz.
  • Bu vizeyi alabilmek için konsolosluk sizden 2 farklı başvuru formu istemektedir. Bu formların ikisinin de doldurulması gerekmektedir.
  • Konsolosluğa hitaben bir dilekçe hazırlamanız gerekiyor. Bu aşamada da sizlere Marina Vize Başvuru Merkezi olarak hizmet verdiğimizin altını çizmek isteriz.

Ekonomik Cezayir Misafir Vizesi Nasıl Alınır?

Ekonomik yoldan Cezayir Misafir Vizesi alabilmek için hemen Marina Vize Başvuru Merkezimizle iletişime geçmeniz önemle rica olunur. Cezayir Vizesi ücreti noktasında size her zaman ekonomik paketler sunduğumuzu bilmeniz gerekiyor.

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31
Mobil: (+90) 541 963 17 14

Fax: (+90) 212 530 04 31
Mail: info@marinavize.com
Web: https://www.marinavize.com

Cezayir Ankara Büyükelçiliği

Adres: Şehit Ersan Cad., No: 42, 06680 , Çankaya / ANKARA

Telefon: 312 468 77 19

T.C. Cezayir Büyükelçiliği

Adres: 21, Villa Dar el-Ouard, Chemin de la Rochelle, Boulevard Colonel Bougara, Alger-16000/ Algerie

Telefon:+213 21 23 00 60

4.90 / 5 (432 votes)
COPYRİGHT © 2005-2018 MARİNA TURİZM BİLİŞİM TERCÜMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Gizlilik Sözleşmesi - Kullanıcı Sözleşmesi

MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.