Norveç Turist Vizesi İçin Kabul Edilen Ek Gelir Belgeleri

Norveç turist vizesi alarak Dünya’nın en güzel ülkelerinden birisini ziyaret edebilirisiniz. Kendine has iklimi, yapısı ve kültürel değerleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir ülkedir. Keza her yıl on binlerce insan Norveç’e gezmek için gitmektedir.

Sizlerde turist vizenizi alarak Norveç’e gidebilir ve dilediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz.  Norveç turistlik vizesi almak için çeşitli gereklilikleri yerine getirmeniz gerekmektedir. Sağlık sigortası yapılması, banka / hesap doküman olması ve çeşitli ek gelir belgelerine ihtiyaç vardır.

Bu gereklilikleri büyükelçiliğe iletmediğiniz sürece Turist vizesi alabilmeniz mümkün değildir. Birçok ülkede bulunmayan talepler, detaylar ve gereklilikler Norveç’te istenmektedir. Bunun sebebi ise ülkenin oldukça güvenli olmasından ve seçici olmasından kaynaklıdır.

En Kısa Sürede Norveç Turistlik Belgesi Almak İster Misiniz?

Norveç Turistlik vizesi almak bazı durumlarda oldukça zorlayıcıdır. Bireysel olarak vizelerinizi almanız sizler için ciddi bir zaman külfetine dönüşebilmektedir. Bu yüzden profesyonel destek alabilirsiniz. Türkiye’de binlerce insana vize hizmeti sağlamış olan Marina Vize Başvuru Merkezi ile irtibata geçebilirsiniz.

Aklınızda takılan tüm soruların bulabilir ve süreç hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Norveç turist vizeniz alınabilecek en kısa süre içerisinde alınacaktır. Bu sayede plan ve programlarınızda herhangi bir sorun oluşmadan yolculuk yapabilirsiniz. Norveç turist vizesi için kabul edilen ek gelir belgeleri hakkında bilgi almak için iletişim numarasını arayabilirsiniz.

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31
Mobil: (+90) 541 963 17 14
Fax: (+90) 212 530 04 31

Mail: info@marinavize.com
Web: https://www.marinavize.com

4.90 / 5 (432 votes)
COPYRİGHT © 2005-2018 MARİNA TURİZM BİLİŞİM TERCÜMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Gizlilik Sözleşmesi - Kullanıcı Sözleşmesi

MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.