Pakistan Turistik Vize Ücreti Ne Kadar?

Pakistan turistik vize için başvuru yapan kişilerin sayısında büyük bir artış yaşanıyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından yıllardır büyük bir dostluk içerisinde olunan ülkenin tarihi ve kültürü yerinde görülmek isteniyor. Vize danışmanları tarafından yapılan değerlendirmelere göre turistik amaçlı olarak gerçekleştirilen Pakistan ziyaretlerinde artış yaşanmaya devam edecek. 

Pakistan seyahati öncesinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ziyaret amaçlarına uygun vize için resmi başvuru yapması gerekiyor. Günümüzde kişilerin direkt olarak konsolosluğuna gitmesine ihtiyaç duyulmamaktadır. Danışmanlık hizmeti alınan şirket tarafından süreç yürütülmektedir. İstisnai durumlarda konsolosluk tarafından başvuru yapan kişi mülakata çağrılabilir. Mülakat daveti gelmesi durumunda ise kişilerin konsolosluğa gitmeleri zorunludur. 

Turistik Pakistan Vizesi Ücreti

Marina Vize Başvuru Merkezi tarafından profesyonel bir şekilde Pakistan vize süreci yönetilmektedir. 1 girişli 3 ay / 30 gün geçerli turistik Pakistan vizesi sadece 4 iş günü içerisinde alınabiliyor. İstisna durumlarda sürecin uzayabildiğini de ifade etmek gerekiyor. 

4 iş günü içerisinde alınabilen turistik Pakistan vizesi için 170 dolar talep ediliyor. Bu ücretin içerisinde danışmanlık hizmet bedeli yer almaktadır. Ekstra bir ödeme talebinde bulunulmayacaktır. Daha detaylı bilgi için aşağıda yer alan iletişim detayları üzerinden ulaşabilirsiniz.

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31
Mobil: (+90) 541 963 17 14
Fax: (+90) 212 530 04 31

Mail: info@marinavize.com
Web: https://www.marinavize.com

4.90 / 5 (432 votes)
COPYRİGHT © 2005-2018 MARİNA TURİZM BİLİŞİM TERCÜMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Gizlilik Sözleşmesi - Kullanıcı Sözleşmesi

MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.