Portekiz Kaç Gün Vize Veriyor?

Portekiz vizesi almak isteyenlerin akıllarına ilk olarak kaç günlük vizenin alınabileceği geliyor. Avrupa ülkeleri hariç birçok ülkede konsolosluklar tarafından vize çeşitleri ve süreleri önceden belirlenmektedir. Seyahat edecek olan kişiler kendilerine uygun vizeyi ve süreyi seçme şansına sahipler. Birçok Avrupa ülkesinde olduğu gibi Portekiz Konsolosluğu da verilecek olan vizenin süresini kendisi belirliyor.

Portekiz Konsolosluğu tarafından verilecek olan süreyi belirleyen faktörler net olarak bilinmese de geçmiş deneyimlerden yola çıkarak tahminler yapılabiliyor. Bu noktada kişilerin geçmiş seyahat deneyimleri son derece belirleyici olduğunu ifade etmek yanlış olmayacaktır.

Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası Şartları

Portekiz veya dünya genelinde farklı ülkelere sıklıkla giriş çıkış yapan ve seyahat sürecinde yasal olarak problem yaşamayan kişilere daha uzun süreli vize verilebiliyor. Geçmiş seyahat kayıtlarının yanı sıra kişilerin meslekleri ve maddi kazançları da etkili olabiliyor.

Sorunsuz bir şekilde Portekiz vizesi almak isteyenler için Marina Vize Başvuru Merkezi  danışmanları tarafından profesyonel bir şekilde hizmet verilmektedir. Vize belgelerinin kontrolünden başvuru sonrasındaki sürece kadar tüm işlemler yakından takip edilerek en kısa sürede sonuç alınabilmektedir.

Detaylı bilgi almak ve merak edilen sorulara yanıt bulmak isteyen kişiler için Marina Vize iletişim detayları yazının sonunda yer alıyor.

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31
Mobil: (+90) 541 963 17 14

Fax: (+90) 212 530 04 31
Mail: [email protected]
Web: https://www.marinavize.com

4.90 / 5 (442 votes)
COPYRİGHT © 2005-2024 MARİNA TURİZM BİLİŞİM TERCÜMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Gizlilik Sözleşmesi - Kullanıcı Sözleşmesi

MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.