İspanya Turistik Vizesi Kısa Sürede Alınabiliyor

Avrupa'nın en gözde ülkeleri arasında yer alan İspanya'ya turist akını aralıksız devam ediyor. İspanya turistik vizesi almak isteyenlerin sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Her ne kadar son aylarda koronavirüs etkisiyle İspanya zor günler geçiriyor olsa da yakın bir süre içerisinde turistlerin tekrar gözde ülkesi haline geleceği tahmin ediliyor. Tarihi yapıları, tapınakları, futbol takımlarıyla bütünleşmiş şehirleri ve unutulmaz mutfağı herkesi kendisine çekiyor.

Tüm bunların yanı sıra ülkenin kilometrelerce uzanan sahilleri de ülkenin ön plana çıkmasını sağlıyor. Ülkemizden İspanya'ya turistik amaçlı olarak ziyaret edecek kişilerin öncelikle vize alması gerekiyor. Seyahat planı yapanların vize konusunda tedirginlik yaşadığı biliniyor. Vize danışmanlık konusunda uzmanlaşmış bir aracı şirket tarafından hizmet alınması durumunda büyük bir problem yaşamadan kısa sürede vize alınabilecektir. 

İspanya Turistik Vizesi Kaç Günde Alınabilir?

Marina Vize Başvuru Merkezi aracılığıyla gerçekleştirilen vize başvuruları için gerekli süre 10 iş günü olarak belirtiliyor. Vize başvurularının sonuçlanma süreleri kişilere göre değişiklik gösterebilir. Konsolosluk tarafından detaylı araştırma yapılması durumunda belirtilen süreden daha uzun sürebileceği unutulmamalıdır. 

Bu sebepten dolayı seyahat planları kesinleşen kişilerin son günlere bırakmadan vize için başvuru yapmaları tavsiye edilmektedir. Birçok kişinin vize başvuru süreci yetişmediğinden dolayı seyahatlerini tamamen iptal etmek zorunda kaldıkları ifade ediliyor. 

Aşağıda İspanya için turistik vize konusunda merak edilen tüm detayların öğrenilebileceği iletişim bilgileri yer almaktadır.

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31
Mobil: (+90) 541 963 17 14
Fax: (+90) 212 530 04 31

Mail: [email protected]
Web: https://www.marinavize.com

4.8 / 5 (168 votes)
COPYRİGHT © 2005-2024 MARİNA TURİZM BİLİŞİM TERCÜMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Gizlilik Sözleşmesi - Kullanıcı Sözleşmesi

MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.