İstanbul-Palermo uçuşları başladı

Türk Hava Yolları (THY), Avrupa'daki uçuş ağına bir hedef daha ekledi ve İtalya'da 9. noktaya uçuşlara başladı. THY'nin Palermo şehrine gerçekleştirdiği uçuşlar, şirketin 344. uçuş noktası olarak kaydedildi.

Roma, Milano, Venedik, Napoli, Bologna, Bergamo, Catania ve Bari'den sonra Palermo'ya yapılan seferler haftada 4 gün, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Dünya genelinde 344., İtalya'da ise 9. uçuş noktamız olan Palermo'yu uçuş ağımıza eklemekten memnuniyet duyuyoruz. İtalya ile olan bağlarımızı güçlendirerek, misafirlerimize Türk Hava Yolları ile seyahat etmenin ayrıcalıklarını sunmayı ve onları İstanbul'dan Palermo'ya uzanan güzelliklere ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

Planlanan seferler İstanbul Havalimanı'ndan Punta Raisi Havalimanı'na Boeing 737-800 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek.

 

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31

Mobil: (+90) 541 963 17 14

Fax: (+90) 212 530 04 31

Mail: [email protected]

Web: https://www.marinavize.com

Marina Vize Başvuru Merkezi İletişim Bilgileri:

• Telefon: +90 538 954 74 58
• E-posta: [email protected]
• Web sitesi: 
https://www.marinavize.com
• Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Sosyal Medya Hesaplarımız:

• Facebook.com/Marinavize
• Twitter.com/Marinavize
• Instagram.com/Marina.vize
• Youtube.com/Marinavize
• TikTok.com/@Marina.vize

Anahtar Kelimeler:

4.8 / 5 (213 votes) 35 okuma

Yorum Ekle

İsim gerekli
E-mail gerekli

Yorum gerekli
KVKK Metin onayı gerekli!
COPYRİGHT © 2005-2026 MARİNA TURİZM BİLİŞİM TERCÜMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Gizlilik Sözleşmesi - Kullanıcı Sözleşmesi - KVKK Aydınlatma Metni

MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.