Turgay
25-04-2025 10:21
Bg şirket üstünden bg. Oturum izni almak istiyorum

Cevap Ekle

İsim gerekli
E-mail gerekli

Yorum gerekli
KVKK Metin onayı gerekli!

Cevaplar

Marina Vize Başvuru Merkezi
25-04-2025 13:28
Sayın Turgay,
Marina Vize Başvuru Merkezi olarak yalnızca kısa süreli vize başvuruları (turistik, ticari ve misafir vizeleri) konusunda hizmet vermekteyiz.
❌ Bulgaristan şirketi üzerinden oturum izni alma, çalışma izni, oturum başvuruları gibi uzun süreli ve yerleşim amaçlı işlemler hizmet kapsamımızda değildir.
Kısa süreli vize başvurularınızda size memnuniyetle destek olabiliriz ✅
İlginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Marina Vize Başvuru Merkezi ✈️🇧🇬📄
COPYRİGHT © 2005-2026 MARİNA TURİZM BİLİŞİM TERCÜMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Gizlilik Sözleşmesi - Kullanıcı Sözleşmesi - KVKK Aydınlatma Metni

MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.