Yabancıların Tabi Olduğu Dominik Vize Rejim Uygulaması

Dominik ülkesine 107 ülke vatandaşları pasaportuyla vizesiz, 0 ülke vatandaşları pasaportuyla kapıda vize ile, 0 ülke vatandaşları pasaportuyla online vize ile, 0 ülke vatandaşları pasaportuyla elektronik onay ile ve 91 ülke vatandaşları Dominik Konsolosluklarından veya Büyükelçiliklerinden alacakları vize ile giriş yapabilirler. Buradaki bilgiler bilgilendirme amaçlıdır, doğabilecek zararlardan firmamız Marina Vize Başvuru Merkezi sorumlu değildir. Bu nedenle seyahatinizden önce en güncel bilgiyi Dominik Konsolosluğu ile iletişime geçerek almanız önerilmektedir.
1.Soru: Honduras pasaportuna Dominik vizesi gerekli mi?

Cevap: Hayır gerekmemektedir. Honduras pasaportuna Dominik vizesi gerekmemektedir Honduras pasaportuna sahip kişiler, önceden vize başvurusu yapmak zorunda değildir.

2.Soru: Dominik, Honduras pasaportuna vize istiyor mu?

Cevap: Hayır istememektedir. Honduras pasaportuna Dominik vizesi istenmemektedir. Honduras vatandaşları, Dominik vize başvurusunda bulunmalarına gerek yoktur.

Honduras Vatandaşları Dominik ülkesine vizesiz giriş yapabilirler.

Vize rejim uygulamaları zaman zaman değişebilmektedir. Buradaki bilgiler bilgilendirme amaçlıdır, firmamız Marina Vize Başvuru Merkezi sorumlu değildir. Bu nedenle seyahatinizden önce en güncel bilgiyi Dominik Konsolosluğu ile iletişime geçerek almanız önerilmektedir.

4.90 / 5 ( 1101 votes)

Dominik ülkesine kapıpda vizeyle giriş yapabilen ülke yoktur!

Dominik ülkesine onilne vizeyle giriş yapabilen ülke yoktur!

Dominik ülkesine elektronik onayla giriş yapabilen ülke yoktur!
COPYRİGHT © 2005-2026 MARİNA TURİZM BİLİŞİM TERCÜMANLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. Gizlilik Sözleşmesi - Kullanıcı Sözleşmesi - KVKK Aydınlatma Metni

MARİNAVİZE.COM SİTESİNDE YER ALAN TÜM METİN, RESİM VE İÇERİKLERİN TELİF HAKLARI MARİNA TURİZM'E AİTTİR. BASILI VEYA ELEKTRONİK BİR ORTAMDA İZİNSİZ KULLANILAMAZ VEYA KOPYALANAMAZ. İZİNSİZ KULLANAN KURUMLAR VE KİŞİLER HAKKINDA İLGİLİ MAKAMLAR NEZDİNDE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.